DUHOVNA OBNOVA; 19. i 20. 04. 2024. godine

DUHOVNA OBNOVA; 19. i 20. 04. u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Trebinji imati ćemo duhovnu obnovu koju će predvoditi Don Marin Krešić, Don Ivan te Filip Pandza koji će glazbeno animirati ovu obnovu a koja svakoga dana započinje svečanim Euharistijskim slavljem u 19:00 sati.

Tema ove duhovne obnove su riječi iz evanđelja koje su posebno izabrane za ovu prigodu – „Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem.“ (Iv 14, 27).

U jednomu od najstrašnijih trenutaka svojega života Isus ohrabruje svoje prijatelje da se ne uznemiruju i da se ne straše.

Bog zna kako se lako prestrašimo i zabrinemo. U tim trenutcima Bog hoda zajedno s nama, ruku pod ruku, s velikom brižnošću, želeći da budemo sigurni. Iako se osjećamo prestrašeno ili nesigurno sigurni smo jer pripadamo Bogu.

Gdje mi je u životu, u ovom konkretnom trenutku, potreban Isusov mir? Možda u međuljudskim odnosima, na poslu, obitelji ili samo u mom srcu, mir sa samim sobom. Mogu li iskreno razgovarati s Isusom o mojoj potrebi za mirom moleći ga da me dotakne njegov mir tamo gdje mi je, u ovim trenutcima, najpotrebniji?

Zato dođi na duhovnu obnovu i poslušaj što ti Gospodin u srcu želi poručiti!

Go back