Dvadeset i treća nedjelja kroz godinu C

Župni oglasi

Župni oglasi

  1. nedjelja kroz godinu C – Mala Gospa (08/09/2019)

Župe Ravno i Trebinja

  1. Danas (08/09/2019) je 23. nedjelja kroz godinu – ujedno i svetkovina Rođenja Blažene Djevice Marije – Mala Gospa. Patron je naše župe Ravno…
  2. U subotu (14/09/2019) je blagdan Uzvišenja Sv. Križa. Svete mise u našim župama su predviđene u 9 sati ujutro u kapelici u Prhinju (za + Vidu, Peru i Cvijetu Prce), te u kapelici u Trnčini navečer u 19 sati (za + Dragicu Vukić).
  3. Istoga dana (subota, 14/09/2019) navečer u 18 sati u našoj mostarskoj katedrali naš biskup Ratko Perić slavi svoju Zlatnu misu o 50. obljetnici svoga svećeničkog ređenja. Uz to što je taj dan i dan biskupskog posvećenja našeg biskupa Ratka (Neum, 1992.) taj dan slavimo i kao obljetnicu posvete Gospine katedrale u Mostaru. Svi smo pozvani Okružnicom iz našeg Biskupskog ordinarijata iz Mostara taj dan pomoliti se za našega biskupa Ratka i zahvaliti Bogu za pedeset godina njegova svećeništva, ako već ne možemo i fizički biti nazočni na toj proslavi u mostarskoj Katedrali.
  4. Slijedeća nedjelja (15/09/2019) je 24. nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ovom rasporedu: Orahov Do u 8.30 sati, na Trebinji u crkvi u 10 sati te u Ravnom u 11 sati.
  5. Samo za Ravno: Zahvala svim župljanima koji su – svatko na svoj način - pomogli u trodnevnoj pripravi patrona župe - Male Gospe, te čestitka svim župljanima na današnjem danu, kao i svim žiteljima cijele općine Ravno s njezinim poglavarstvom na čelu, koja danas – na blagdan Male Gospe - slavi ujedno i naš dan općine Ravno! Zahvala svim kolegama svećenicima na koncelebraciji te predvoditelju misnog slavlja…

Go back