Župni oglasi Ravno - Trebinja: 25. nedjelja kroz godinu (23/09/2018)

  1. Danas je nedjelja kroz crkvenu godinu…
  2. U utorak, 25/09/2018, bit će sveta misa u Staračkom domu u 9 sati.
  3. Slijedeće nedjelje, 30. rujna, proslava je Mihovila – dan Trebinjske biskupije. Svečana sveta misa bit će u 12 sati u Trebinju a predvodi naš biskup Ratko Perić. Svi smo pozvani na tu svetu misu…
  4. Stoga će i u našim župama biti izmijenjen raspored naših nedjeljnih svetih misa: u Trebinji u 8 sati, u Ravnom u 9,30 kako bismo i mi svećenici, a i vi vjernici koji to mogu i žele, mogli stići na vrijeme u Trebinje i sudjelovati u toj biskupijskoj godišnjoj proslavi. Prijevoz je u osobnom aranžmanu…
  5. U subotu, 29/09/2018, bit će susret župnika sa školskom djecom (osnovna i srednja škola) u Trebinji u 10 sati, u Ravnom u 12 sati. Sva djeca, ona koja stanuju ovdje kao i ona koja dolaze tijekom vikenda, pozvana su na ovaj susret!
  6. (Samo u Ravnom!) Na kraju, zahvaljujem, don Željku Majiću, generalnom vikaru naših hercegovačkih biskupija, na predslavljenju ove svete mise danas u Ravnome i uvođenju u službu našeg novog župnika. Podsjećam, prošle nedjelje, naš bivši župnik, a sadašnji rotimski, don Pero Pavlović, uveden je u njegovu novu župu Rotimlju, što mu ovom prilikom čestitamo, te ponovo zahvaljujemo na svemu što je učinio u proteklih 30 godina za ove naše dvije župe. Don Željko, dobro došli u naše župe i ubuduće kad god budete u prilici!
  7. (Samo u Ravnom!) Jučer su me obavijestili neki naši vjernici da će sada poslije mise biti kratko druženje ovdje ispred crkve za sve nas - današnje misare - povodom ovog službenog uvođenja novog župnika. Eto, ako mogu ja to reći u njihovo i svoje ime, svi su dobrodošli!

Don Bernard Marijanović

Go back