Župni oglasi Ravno - Trebinja: 26. nedjelja kroz godinu (30/09/2018)

  1. Danas je 26. nedjelja kroz crkvenu godinu B…
  2. Danas, 30. rujna, proslava je Mihovila – dan Trebinjske biskupije. Svečana sveta misa bit će u 12 sati u Trebinju a predvodi naš biskup Ratko Perić. Svi smo pozvani na tu svetu misu…
  3. Danas je i 52. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija. Vođen Isusovim riječima „Istina će vas osloboditi!“, papa Franjo je ovogodišnju svoju poruku posvetio temi „lažnih vijesti“ i novinarstvu mira. I mi kao kršćani a ne samo novinari i medijski djelatnici, pozvani smo, braćo i sestre zalagati se za istinu ma kako ona ponekad bila i bolna, kao i za mir na ovim našim prostorima.
  4. Sutra, u ponedjeljak, 1. listopada, je misa u crkvi na Trebinji, za sve poginule i pokojne branitelje a o godišnjici obrane Čepikuća i okolice.
  5. U subotu, 6. listopada, je godišnja sveta misa u Zatmorju u 11 sati, a o spomendanu sv. Terezije od Djeteta Isusa koji se kalendarski slavi sutra u ponedjeljak, ali liturgijski ćemo slaviti evo u subotu.
  6. U subotu je također misa na groblju u Trnčini u 15 sati, za + Dragicu Vukić.
  7. Slijedeće subote župne aktivnosti naše djece i mladih započet će u Trebinji ujutro u 9 sati a u Ravnom navečer u 18 sati. Dobrodošli!
  8. Slijedeće nedjelje, 7. listopada, svete mise bit će u crkvama u Trebinji 9,30 sati i u Ravnom u 11 sati. Od te nedjelje pa nadalje, ako Bog da, u redovitim prilikama nedjeljne svete mise u crkvi u Trebinji počinjat će u 9,30 da bi se moglo bez žurbe stići u Ravno u 11 sati.
  9. (U Trebinji) Ovaj tjedan preminuo je naš župljanin Jure Kriste, te je pokopan na groblju u Trebinji u petak, 28. listopada. Izmolimo Očenaš…

Go back